Autortiesības

 

Vamo mājas lapa www.vamo.lv (turpmāk tekstā saukta Mājas lapa) ir SIA „OC Finance” īpašums. Visas tiesības uz materiāliem, kas atrodas šajā Mājas lapā, ja vien nav īpašas norādes, pieder SIA „OC Finance” un ir aizsargātas Latvijas Republikas normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā.

Nevienam citam, izņemot SIA „OC Finance”, nav tiesību pārveidot, mainīt vai papildināt materiālus un informāciju, kas atrodas šajā Mājas lapā. Šos materiālus var pārlūkot vai izdrukāt personiskai lietošanai. Jebkāda Mājas lapā esoša materiāla publicēšana vai cita veida izmantošana bez SIA „OC Finance” iepriekšējas atļaujas ir aizliegta.

Mājas lapas lietotāju pienākumu neievērošanas gadījumā, ir atzīstams, ka ir pārkāptas autora tiesības, un atkarībā no pārkāpuma rakstura vai sekām pārkāpējs saucams pie Latvijas Republika normatīvajos aktos noteiktās civiltiesiskās, administratīvās vai kriminālās atbildības.

check-complete ic-delete ic-delete date ic-edit-48px ic-error ic-chevron-left-double ic-chevron-left moneza-logo-sme ic-chevron-right-double ic-chevron-right upload ic-visibility-48px ic-visibility-off-48px